Ons team

 • Albert Zeeman | Oprichter en eigenaar

  Als trotse oprichter en eigenaar van Premium Voices staat Albert zoals hij dat zelf zegt graag bij de voor- en achterdeur. Hij neemt uw aanvraag in behandeling en blijft tot aan de levering van de voice-over opname nauw betrokken bij het productieproces.

  Albert is sinds 1992 actief als voice-over en audioproducent. Zo is hij dagelijks te horen in een commercial voor De Telegraaf en als voice-over op Discovery Channel. De vraag van klanten naar buitenlandse stemmen bracht hem in 2007 op het idee om te starten met Premium Voices.

 • Liza van den Dijssel | Projectmanager en marketing

  Als projectmanager is Liza het eerste aanspreekpunt voor offerteaanvragen en alle script- en planmatige vragen. Enthousiast stort zij zich op elk project en adviseert over script, passende voice-overs en technische afwerking van kleine en grote producties.

  Daarnaast ontwikkelt Liza nieuwe concepten en instrumenten die het boeken van stemmen nog makkelijker en gebruiksvriendelijker maken. Ze onderzoekt klantbehoeftes, lokaliseert nieuwe markten en draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe producten.

 • Martine Ursem | Officemanager en design

  Martine zorgt ervoor dat alles binnen het bedrijf soepel verloopt. Ze ondersteunt bij lopende opdrachten, springt bij daar waar nodig en weet door een prima planning en organisatie elke klus te klaren.

  Door haar jarenlange ervaring als grafisch ontwerpster geeft Martine tevens vorm aan alle uitingen van Premium Voices. Met oog voor vorm en functie levert ze ook inhoudelijk haar bijdrage aan de ontwikkeling van bestaande projecten en nieuwe initiatieven.

 • Sanna Hollenberg | Administratie en projectmanager

  Sanna doet de administratie en dat doet ze tot drie cijfers achter de komma. Kloppen zal het. Ze geniet van het leuke contact met de stemmen en ook van haar soms strenge doch rechtvaardige rol als debiteurenbewaakster.

  Sinds de start is Sanna betrokken bij Premium Voices en kent daardoor alle ins en outs van het bedrijf. Dat komt regelmatig van pas want even bijspringen als projectmanager in drukke tijden is voor haar geen enkel probleem.