Ons team

 • Albert Zeeman | Oprichter en eigenaar

  Als trotse oprichter en eigenaar van Premium Voices staat Albert zoals hij dat zelf zegt graag bij de voor- en achterdeur. Hij neemt uw aanvraag in behandeling en blijft tot aan de levering van de voice-over opname nauw betrokken bij het productieproces.

  Albert is sinds 1992 actief als voice-over en audioproducent. Zo is hij dagelijks te horen in een commercial voor De Telegraaf en als voice-over op Discovery Channel. De vraag van klanten naar buitenlandse stemmen bracht hem in 2007 op het idee om te starten met Premium Voices.

 • Nina Soethout | Projectmanager

  Vol enthousiasme verwerkt onze spring-in-het-veld Nina uw offerteaanvraag en productie nauwkeurig en op tijd. En wat u niet altijd ziet: steevast met een glimlach en twinkelende ogen. Als voormalig evenementencoördinator is Nina gewend om vele bordjes tegelijkertijd in de lucht en daarbij het hoofd koel te houden. Ze helpt iedereen graag vooruit en is op haar best als daar een flinke uitdaging bij zit. Met haar ondernemende mentaliteit weet zij bovendien ontwikkelingen in de voice-over-markt om te zetten in nieuwe concepten voor Premium Voices.

 • Emiel Mulder | Audiotechnicus

  Al tientallen jaren houdt audiofreak Emiel zich privé en beroepsmatig met studio-opnames bezig. Lang geleden begonnen als DJ is deze duizendpoot nu steeds vaker achter de digitale knoppen te vinden.

  Nog steeds is geen microfoon voor hem veilig, en zijn auditief talent bewijst hij als audiotechnicus in ruime mate in de Premium Voices-studio.

 • Brenda van der Holst | Officemanager

  Oh, is het al klaar? Brenda regelt het wel. Brenda is de nieuwste aanwinst binnen het team van Premium Voices. Haar brede ervaring komt zeer goed van pas in haar functie als officemanager.

  De administratie op orde houden, ondersteuning bij projecten, social media updaten… Brenda zorgt dat alles op kantoor vlotjes verloopt. Ook komen haar kennis en inzicht op het gebied van werkprocessen en organisatie zeer goed van pas. Daarnaast ziet ze ook nog eens kans om zo nu en dan overheerlijke huisgemaakte lekkernijen te maken!