Ons team

 • Albert Zeeman | Oprichter en eigenaar

  Als trotse oprichter en eigenaar van Premium Voices staat Albert zoals hij dat zelf zegt graag bij de voor- en achterdeur. Hij neemt uw aanvraag in behandeling en blijft tot aan de levering van de voice-over opname nauw betrokken bij het productieproces.

  Albert is sinds 1992 actief als voice-over en audioproducent. Zo is hij dagelijks te horen in een commercial voor De Telegraaf en als voice-over op Discovery Channel. De vraag van klanten naar buitenlandse stemmen bracht hem in 2007 op het idee om te starten met Premium Voices.

 • Nina van den Brul | Projectcoördinator

  Vol enthousiasme verwerkt onze spring-in-het-veld Nina uw offerteaanvraag en productie nauwkeurig en op tijd. En wat u niet altijd ziet: steevast met een glimlach en twinkelende ogen.

  Als voormalig evenementencoördinator is Nina gewend om vele bordjes tegelijkertijd in de lucht en daarbij het hoofd koel te houden. Ze helpt iedereen graag vooruit en is op haar best als daar een flinke uitdaging bij zit. Met haar ondernemende mentaliteit weet zij bovendien ontwikkelingen in de voice-over-markt om te zetten in nieuwe concepten voor Premium Voices.

 • Sanna Hollenberg | Administratie

  Sanna doet de administratie en dat doet ze tot drie cijfers achter de komma. Kloppen zal het. Ze geniet van het leuke contact met de stemmen en ook van haar soms strenge doch rechtvaardige rol als debiteurenbewaakster.

  Sinds de start is Sanna betrokken bij Premium Voices en kent daardoor alle ins en outs van het bedrijf. Dat komt regelmatig van pas want even bijspringen in drukke tijden is voor haar geen enkel probleem.

 • Emiel Mulder | Audiotechnicus

  Al tientallen jaren houdt audiofreak Emiel zich privé en beroepsmatig met studio-opnames bezig. Lang geleden begonnen als DJ is deze duizendpoot nu steeds vaker achter de digitale knoppen te vinden.

  Nog steeds is geen microfoon voor hem veilig, en zijn auditief talent bewijst hij als audiotechnicus in ruime mate in de Premium Voices-studio.